Historie

Atserv IT Solutions bestaat sedert juli 2003 en is mede ontstaan uit specifieke behoeften van particulieren en klein-/middelklein-bedrijven. Door de jarenlange ervaring bij de grootste computerbedrijf van Nederland en de opgebouwde expertise bij de marktleider op het gebied van video/dvd automaten hebben veel mensen reeds hun weg naar ons weten te vinden. Hiervoor willen wij een ieder die vertrouwen in ons heeft gegeven bedanken en zullen ons best doen u als klant zo goed mogelijk te blijven bedienen.

Nieuws

Per heden is ons kantoor gevestigd in hetzelfde gebouw van E.R.G./Moviemax International BV. Dit betekent o.a. dat we gebruik kunnen maken van de faciliteiten bij E.R.G., zoals het meesturen van kleine pakketten met de wekelijkse zendingen. Verder zullen we onze samenwerking met Videoland Nederland/Moviemax verder intensiveren, opdat velen hiervan hun voordeel uit kunnen halen.

Service aan huis (particulieren/bedrijven)

Service aan huis zal vanaf heden gecombineerd worden met het op afstand analyseren van de bestaande problemen door gebruik te maken van ons inbeltool. Dit betekent dat wij sneller en adequater ook de kleine problemen voor u willen en kunnen oplossen. Door nadruk te leggen op efficiëncy zal dit kostenbesparing in de hand werken, zowel voor u als voor ons. Via onderstaande links kunnen wij op een eenvoudige manier uw pc tijdelijk overnemen, neem eerst contact (06-48964986) met ons op voor u hiervan gebruik maakt:


Update voor Toolbox